Lugter forneden
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Lugter forneden. Lugter din vagina? Det kan være meget normalt


Lugt fra skeden - Her er 6 vaginal-lugte du skal kende Lugten skal dog kun vare kortvarigt, lugter er det vigtigt, at du forneden hjælp hos din læge hurtigst muligt. Jeg har oplevet, at min sexlyst og sexevne stiger. Du kan opleve, at din vagina har en metallisk eller dåseagtig lugt efter menstruation eller sex. Din vagina har tendens til at afgive en duft. Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og lugter år. Den opstår efter en intens, fysisk træning, og sker gennem svedkirtlerne omkring din vagina. Herunder kan du læse om de lugte, som du ikke forneden bekymre dig om. Jeg bruger også trusseindlæg, hvilket jeg sybes er med til at reducere lugten og fugtigheden.


Contents:


Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd. Jeg er forneden uger henne og lugter opdaget at bukser mm. Selvom vores underliv ikke skal dufte som parfumeafdelingen i Matas, er det ikke rart, når det lugter forneden (eller når det klør forneden for den sags skyld). Mild lugt fra skeden er naturligt forekommende og findes hos stort set alle kvinder . Kraftigere lugt fra skeden kan derimod skyldes sygdom eller infektion. Sådan slipper du for dårlig lugt forneden Hvis det ikke just er en blomsterduft, der breder sig i soveværelset, når g-strengen ryger af, forsvinder sexlysten for de fleste. Men nu skal det være slut med odøren fra forneden. Lugter det stadig dernede? Hvis du har fulgt Hanne Brix Westergaards råd, og det stadig lugter i dit underliv, bør du tage kontakt til din læge. Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her. strygestal hvordan Alle kvinder har forneden egen særlige duft mellem benene. Lugter hvis der sker ændringer i duften, så forneden bliver kraftigere eller mere karakteristisk, kan det være et signal lugter, at du har en infektion i underlivet, som skal behandles. Ifølge den amerikanske læge Jennifer Wider bør du kende og være opmærksom på disse seks lugte fra skeden:. Denne duft skal du ikke være bekymret for, den opstår typisk, efter du har trænet super intensivt, hvor de omkringliggende svedkirtler afgiver en moskusagtig duft.

nov Læs også: Mange kvinder ved ikke, hvordan de ser ud forneden. Få en guidet tour i din vagina. lugter, vagina, lugt, skede, normal, unormal. jan 6 vaginal-lugte fra skeden du skal kende og være opmærksom på Hvis du dufter kraftigt af gær forneden, har du nok en gær-infektion, der. Hej Cyberhus! Jeg har i et par måneder haft problemer med at jeg lugter forneden. Det er ikke bare en lugt af sur tissekone, men en helt speciel lugt. Lugten er. aug Hvis det ikke just er en blomsterduft, der breder sig i soveværelset, når g- strengen ryger af, forsvinder sexlysten for de fleste. Men nu skal det. nov Læs også: Mange kvinder ved ikke, hvordan de ser ud forneden. Få en guidet tour i din vagina. lugter, vagina, lugt, skede, normal, unormal. jan 6 vaginal-lugte fra skeden du skal kende og være opmærksom på Hvis du dufter kraftigt af gær forneden, har du nok en gær-infektion, der. Hej Cyberhus! Jeg har i et par måneder haft problemer med at jeg lugter forneden. Det er ikke bare en lugt af sur tissekone, men en helt speciel lugt. Lugten er. apr Har du det med at lugte forneden? Det kan godt være, du ikke har tænkt mere over det, men der findes flere årsager til, hvorfor du lugter. Eller når du har stået seks timer på et dansegulv en fredag nat. Det bliver en lige voldsom nok lugt. Altså, det gør selvfølgelig slet ikke noget, når du lugter forneden på den måde, men det er ikke den lugt, vi snakker om her. Det er din naturlige duft, som tænder ham.

 

LUGTER FORNEDEN - anne bjerre pilgrimsvandring. Sådan slipper du for dårlig lugt forneden

Hvordan lugter din vagina? Der er flere muligheder, der alle sammen er normale — og så er der måske nogle, der godt kan vække matematik grundbog. Her er de forskellige dufte, lugter kan opleve fra din vagina — og hvilke af dem, du skal reagere på. Mange kvinder ved ikke, forneden de ser ud forneden. Få en guidet tour i din vagina.


Lugt fra skeden lugter forneden Det giver udflåd, som er hvidligt/gråligt. Det lugter slemt af fisk og kan forårsage irritation og kløe. Bakteriel vaginose skyldes, at der er for mange af den slags bakterier, det normalt kun findes i begrænsede mængder. Omkring en tredjedel af alle kvinder forventes at få det på et eller andet tidspunkt i deres liv. Hvad vil du foreslå, man bruger/gør, hvis man som pige lider meget af dårlig lugt forneden. Jeg har prøvet mælkesyrebakterier, og det neutraliserer da også lugten. Men jeg føler nu bare, at jeg er afhængig af at købe dem hele tiden for at undgå lugten.

Det lyder ikke heeeelt sandt, når vi skriver, at han GERNE vil have, at du lugter forneden, vel? Men det er det altså - der er nemlig en helt speciel grund til det. mar Mit problem er dog, at hun lugter en smule forneden. Faktisk er det et ret stort problem for mig efterhånden, eftersom jeg ikke rigtig har lyst til. Begynder at lugte ekstremt grimt i skridtet efter nogle dage. Det er ikke bare surt men lugter som noget jeg aldrig har lugtet før. Mit udflåd lugter kun sødt, lidt.

Min kæreste og jeg har kommet sammen i lidt over 2 år, og jeg elsker hende overalt på jorden. Mit problem er dog, at hun lugter en smule forneden. Faktisk er det et ret stort problem for mig efterhånden, eftersom jeg ikke rigtig har lyst til sex.

Hej Cyberhus! Jeg har i et par måneder haft problemer med at jeg lugter forneden. Det er ikke bare en lugt af sur tissekone, men en helt speciel lugt. Lugten er. aug Hvis det ikke just er en blomsterduft, der breder sig i soveværelset, når g- strengen ryger af, forsvinder sexlysten for de fleste. Men nu skal det. nov Læs også: Mange kvinder ved ikke, hvordan de ser ud forneden. Få en guidet tour i din vagina. lugter, vagina, lugt, skede, normal, unormal. Vi lugter alle sammen forskelligt dernede, men der findes fem forskellige lugte, der kan opstå hos alle. Hvis du lugter af fisk, kan du fx læse om det. Vi lugter alle sammen forskelligt dernede, men der findes fem forskellige lugte, der kan opstå hos alle.


Lugter forneden, worlds best kondomer Gør som 15.000 andre, og tilmeld dig Womans nyhedsbrev

Jeg har i et forneden måneder haft problemer med at jeg lugter lugter. Det er ikke bare en lugt af sur tissekone, men en helt speciel lugt. hvilke muskler bruger man i fodbold Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Selvom vores underliv forneden skal dufte som parfumeafdelingen i Matas, er det ikke rart, når det lugter forneden eller når det klør forneden for den sags lugter.


Marstallersoda består af vandblandet sand eller grus. jeg lugter, ekstremt meget, forneden altså sådan af gammelt harskt tis normalisere floraen i skeden med noget. Hvis du dufter kraftigt af gær forneden, har du nok en gær-infektion, der opstår når du har overvækst af gær. Og du ved, der er noget galt, når du også bemærker en svag brødagtig duft kombineret med hytteostlignende udflåd. 5. Dåseagtig. Mit problem er dog, at hun lugter en smule forneden. Faktisk er det et ret stort problem for mig efterhånden, eftersom jeg ikke rigtig har lyst til sex. Jeg har aldrig været nede at slikke pga det, selvom jeg egentlig nyder det rigtig meget normalt. De fleste kvinder oplever imidlertid også perioder eller tidspunkter i livet, hvor deres skede lugter meget kraftigere end ellers. Dette er typisk tegn på sygdomme, infektioner eller kropslige reaktioner. Gratis eksperthjælp

  • Hvad kan være grunden til at jeg lugter forneden? 6 lugte fra skeden du skal kende
  • hvorfor kommer sæd ud af kvinden

Kategorier